Stage

Momenteel hebben wij 7 stagiaires bij ons lopen. Hieronder ook een BBL leerling. Ze doen allemaal verschillende opleidingen, dat maakt het heel divers binnen ons bedrijf.

Op het bedrijfsbureau hebben wij een student van commerciële economie, werktuigbouwkunde en personeelszaken. In de productie hebben wij een BBL leerling die de opleiding voor techniek doet. BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Een BBL studie betekent een combinatie van werken en leren, waarbij je in dienst bent van een erkend leerbedrijf. Wij bieden de stagiaires graag de mogelijkheid om zich te kunnen ontwikkeling in de praktijk.

Kirsten (21) “Ik krijg veel verantwoordelijkheid en ik mag inhoudelijk veel doen. Dat maakt deze stage leerzaam en uitdagend!”

“Ik ben 3e-jaars student Human Resource Management aan Landstede Zwolle. Deze stage bevestigt voor mij dat dit vak mij echt ligt. Dat is fijn. Ik weet nu ook zeker dat ik dit werk wil doen in de toekomst. Ik kan het vak in de praktijk brengen en leer veel. De sfeer is heel vriendelijk en open omdat het hier heel informeel is, dat is voor mij een fijne werkomgeving.”

“Ik verwacht dan ook dat deze stage mij veel gaat brengen. Ik krijg veel verantwoordelijkheid over de taken die ik uitvoer. Als stagiair bij A. van der Hulst B.V. draai je helemaal mee. Met mijn ontwikkeling zit het sowieso wel goed hier. Je bent een onderdeel van het team en krijgt nuttige feedback terug van je stagebegeleider.”

 

Update: Kirsten is inmiddels geslaagd en werk nog enkele uren bij ons ter ondersteuning.