Snijden

Wij beschikken over een moderne CNC gestuurde Mazak Fiberlaser II 6kW snijmachine, geschikt voor een maximale plaatafmeting van 4 x 2 meter. Hiermee snijden we voornamelijk onderdelen die we in onze eigen productie verder verwerken tot samengestelde (las)producten voor onze klanten. Het leveren van onderdelen welke enkel gesneden dienen te worden behoort ook tot de mogelijkheden.

Op deze CNC snijmachine wordt onder andere staal, roestvaststaal en aluminium gesneden. Overige materiaalsoorten behoren ook tot de mogelijkheden. De plaatdiktes variëren tussen de 1 en 20mm dik. De CNC snijmachine heeft een positioneernauwkeurigheid van +/- 0,05mm/500mm en een repeteernauwkeurigheid van +/- 0,03mm. Kleine gaten met een grootte van c.a. 0,8 x plaatdikte kunnen zodoende prima gesneden worden en spaart een eventuele boorbewerking uit. Alles wordt efficiënt genest en aangestuurd met behulp van Radan software.

Het materiaal welke wij op deze machine verwerken is plaat. Voor het snijden van gaten en contouren in kokers en gezette profielen kunnen wij u ook ontzorgen door onze sterke keten van toeleveranciers. Hiermee kan soms een dure boor- of kotterbewerking uitgespaard worden.