Machinebouw

De afgelopen jaren is de machinebouw een steeds groter deel van onze werkzaamheden geworden. Met als basis onze ruime ervaring met maatnauwkeurig laswerk gebruiken wij onze kennis en ervaring voor steeds uitgebreidere onderdelen voor de machinebouw. Ons moderne machinepark en de vakbekwame en gemotiveerde medewerkers geeft ons de mogelijkheid om voor u zowel enkelvoudige als samengestelde producten volgens tekening en specificaties te produceren.

Wij fabriceren en leveren van een enkel eenvoudig produkt tot aan complete samenstellingen. Veelal bouwen wij projectmatige delen voor onze klanten. Wij horen graag van onze klanten waar, of op welke manier de onderdelen op samenstellingen gebruikt gaan worden zodat wij optimaal op de wens in kunnen spelen. Voor opdrachtgevers uit diverse industrieën hebben wij reeds een grote variëteit aan onderdelen, machineframes e.d. geleverd. Wij kunnen i.v.m. onze hijscapaciteit delen tot ca. 5000 kg totaalgewicht maken.

Voorbeelden van door ons geleverde delen:

Voor de verpakkings- en handlingssector bouwen wij o.a. consoles waarop robots worden geplaatst. Veelal worden deze gecombineerd met een totaal machineframe en omkasting om een compleet robotstation inclusief aan- en afvoerbanen in op te bouwen.

Voor de transportsector bouwen wij hoognauwkeurige stalen frames voor het verankeren van meerdere zeer krachtige hydraulische cilinders. Deze vlakke frames met een oppervlakte van zo’n 4 m2 zijn opgebouwd uit gezette profielen, kokers en nauwkeurig gefreesde onderdelen. Wij verzorgen hierbij zowel het samenbouwen, het lassen en het narichten tot op tienden van milimeters.

Voor machinebouwers leveren wij vele verschillende samengestelde delen tot aan trappen en bordessen voor het bedienen en onderhouden van de machines aan toe.

Voor de scheepsbouw hebben wij naast dekluiken en kleinere draagconstructies ook uit plaat opgebouwde gelaste rechthoekige stalen mastsecties en loopbruggen tot zo’n 10 meter lengte gebouwd. Om de tijd dat een schip in het dok ligt zo beperkt mogelijk te houden worden deze secties compleet aangeleverd, inclusief kabeldragers, (kooi)ladders, grondverfsysteem en dergelijke. De door ons geleverde delen betreft veelal nieuwbouw of refit van schepen. Maar ook voor het aanpassen en her-gebruiken van bestaande delen bent u bij ons op het goede adres.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de kwaliteit van de door ons geleverde onderdelen en 100% kan vertrouwen op de afgesproken leverdata.